Barevné kontaktní čočky

S rozvojem kontaktních čoček pro plánovanou výměnu, ať již je jednodenní, čtrnáctidenní nebo měsíční, se naskytla možnost, že by se z kontaktních čoček mohl stát atraktivní módní doplněk za mírnou cenu a každá nositelka či nositel kontaktních čoček, ať již pravidelní nebo příležitostní, nejen že mohou mít ke svému rozdílnému šatníku několikery vhodné brýle pro různé příležitosti, ale dokonce mohou pro různé příležitosti k různému oblečení ladit i odstín svých očí.

Pro tyto příležitosti jsou nejvhodnější kontaktní čočky jednodenní v různých barvách. Jednodenní čočky se po použití vždy vyhodí, nosí se na oku jen jeden den, nemusejí se tedy čistit a sterilizovat a nemusí se sledovat jejich exspirace po otevření, tak jak je to u čoček čtrnáctidenních nebo měsíčních. Uživatelka nebo uživatel tedy nemusí přemýšlet, zda příslušnou barvu ještě během příštích 14 dní využije atd.
 
Navíc přednosti jednodenních čoček, co se týče bezpečnosti a zdraví nošení jsou pochopitelně nesporné.
Má-li však uživatel či uživatelka barevných kontaktních čoček svou oblíbenou barvu, není problém pořídit si barevné kontaktní čočky čtrnáctidenní nebo dokonce měsíční a nosit je stále. Naše okolí si pak na naši barvu očí zvykne a přijme například naše krásně modré či zelené oči za přirozené a bude je vnímat jako naši součást, nejen jako módní doplněk.
Péče o barevné kontaktní čočky je naprosto stejná, jako péče o kontaktní čočky čiré, odstíny barev u barevných kontaktních čoček bývají velmi přirozené, takže není důvod bát se barevné kontaktní čočky vyzkoušet, navíc když v našich aplikačních střediscích tato možnost existuje.
 
Pochopitelně kontaktní čočky jsou stále zdravotnická pomůcka, byť by byly jen barevné a nedioptrické, proto prosíme, nezkoušejte si barevné kontaktní čočky zapůjčením od kamarádky, ani své kontaktní čočky žádnému kamarádovi ani kamarádce nepůjčujte, ochráníte tím svůj zdravý zrak, raději takovéto zájemce odkažte na nás, při zkoušení barevných čoček v našich aplikačních střediscích ve Strážnici nebo ve Veselí nad Moravou Vám poskytneme kontaktní čočku vždy novou, z výroby originálně zabalenou, čistou a sterilní.
Barevné kontaktní čočky dokáží měnit barvu očí od jemných odstínů až po zcela radikální změnu a existují jak v dioptrickém, tak i nedioptrickém provedení.
Existují také poněkud extrémnější barevné kontaktní čočky, vhodné například k masce čerta či na halloween, označují se zpravidla “crazzy” a podobně, ovšem u takovýchto čoček je výsledný dojem pro ostatní lidi opravdu poněkud bláznivý, proto je nedoporučuje používat například u maturitní zkoušky a podobně.
 
Hodně úspechu s Vašimi novými barevnými kontaktními čočkami přeje optometrista Pavel Hrežík
 

Čočky dle kategorie

Čočky dle použití

Čočky dle značky

Rychlý výběr

<